Terveyskeskuslääkäri (erikoisvastaanotot, tähystystoiminta, Kyllön terveysasema)

Hakuaika päättyy  23.9.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle! Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

laaja-alaisen sotekeskuksen erikoisvastaanotoille tähystystoimintaan.

Tähystysyksikön lääkärin työ sisältää perustason skopiatoiminnan. Osaamisvaatimuksena on taito ja kyky tehdä gastro- ja kolonoskopoita. Työ sisältää skopioiden yhteydessä tehtävät perustason toimenpiteet, kuten koepalojen näytteenoton ja pienten muutosten poistamisen tähystyksen yhteydessä. Hakijan odotetaan käsittelevän tähystysyksikköön saapuvia lähetteitä yhdessä muiden yksikön lääkäreiden kanssa ja antavan näiden yhteydessä konsultaatiovastaustauksia. Lisäksi toivotaan kehittämismyönteisyyttä skopiatoimintaa kohtaan.

Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja satsaamme hyvään työilmapiiriin. Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa ja pyrimme räätälöimään juuri sinulle sopivan tehtävän kiinnostuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan. Viran mukaan mahdollistamme myös osa-aikaisen työn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja skopiatoiminnan osaaminen. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi erikoislääkärin pätevyys soveltuvalta erikoisalalta tai muu tehtävän kannalta oleellinen lisäkoulutus. Hakijalta odotetaan myös moniammatillista yhteistyökykyä sotekeskuksen kaikkien ammattilaisten kanssa.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen ja CV:n liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Ilkka Käsmä, alueylilääkäri (Jyväskylän Sairaala Nova, Muurame)

p. 050 522 0486

ilkka-kristian.kasma@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan