Terveyskeskushammaslääkäri, neljä tehtävää - Oulun kaupunki

Terveyskeskushammaslääkäri, neljä tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin suun terveydenhuollossa on haettavana neljä

TERVEYSKESKUHAMMASLÄÄKÄRIN tehtävää.

Tehtävänä on terveyskeskushammaslääkärin työtehtävät suun terveydenhuollon hoitoloissa virka-aikana ja iltaisin. Tehtävään kuuluu päivystysvelvollisuus.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen, kannustavan ja tosiaan tukevan työyhteisön. Sinulla on hyvät konsultaatiomahdollisuudet kaikkien hammaslääketieteen erikoisaloilta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan aktiivinen työote, muutosvalmius ja kiinnostus tiimityön kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen 2018-2019, liite 2, hinnoittelukoodin L2TH5200 mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9951/2019. Hakemukset on toimitettava 11.11.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Sakari Kärkkäinen, p. 044 703 6340 ja palveluesimies Marja-Liisa Niemelä, p. 044 703 6410. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuollon palvelut
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.