test

Terveyskeskushammaslääkäri (Kyllön hammashoitola)

Hakuaika päättyy  9.5.2024 15:45

Hei hammaslääkäri - tule meille työkaveriksi!

Haemme nyt kahta

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ

vakituisiin työsuhteisiin 2.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät sijoittuvat Kyllön hammashoitolaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, hyvät koulutusmahdollisuudet ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Konsultaatioapu löytyy läheltä ja meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida erikoishoitoa (kirurgia, parodontologia, purentafysiologia ja protetiikka, pedodontia, oikomishoito, radiologia).

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä ammatillinen täydennyskoulutus katsotaan eduksesi.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksessa käytetään uraporraspalkkajärjestelmää. Peruspalkka on alkaen 4484,27 € kuukaudessa vastavalmistuneelle, jonka lisäksi maksetaan lääkärisopimuksen mukaiset toimenpidepalkkiot. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Apulaisylihammaslääkäri

Toni Heino

p. 040 519 6224

toni.heino@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan