Terveyskeskushammaslääkäri - Porvoon kaupunki

Terveyskeskushammaslääkäri - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali - ja terveystoimi hakee terveyskeskushammaslääkäriä viransijaisuuteen 30.9.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan, vuoden 2019 loppuun asti.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, myös käytännön palvelua suorittavat hammaslääkärit huomioidaan. Monipuoliset työtehtävät kattavat koko väestön. Käytössämme on koko terveyskeskuksessa Effica-tietojärjestelmä ja siirrymme LifeCarw käyttäjiksi joululkuussa 2019.

Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n lääkärisopimuksen ja kokemuksen mukaiset. Koeaika on kuukausi
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 25.9.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta. Hakemukseen liitetään CV

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Sari Holmberg puh. 0400 479 303

Suun terveydenhuolto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan