Terveydenhoitajan sijaisuus kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Terveydenhoitajan sijaisuus kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kouluterveydenhuoltoon määräaikaiseen tehtävään

TERVEYDENHOITAJAA

Huhtasuon yhtenäiskoululle ja Kangasvuoren päiväkotikoululle ajalle 3.6. – 31.10.2019.

Työ sisältää kouluterveydenhoitajan tehtävät kouluilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Hakijalta toivotaan aiempaa kokemusta kouluterveydenhuollosta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoitosuunnitelman mukaista tarvittavaa osaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/koulu-ja-opiskeluterveydenhuolto/kouluterveydenhuolto

Osastonhoitaja Riitta-Maija Hautamäki, puh. 014 266 2813 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan