Tekstinkäsittelijä, Sihteeripalvelut - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tekstinkäsittelijä, Sihteeripalvelut - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä sairaalaympäristössä? Oletko nopea ja huolellinen kirjoittaja ja viihdyt lääketieteellisten sanelujen kirjoittamisen parissa?

Haemme tekstinkäsittelijöitä kesälomakaudelle 2019.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla asiantuntevia tekstinkäsittelypalveluja KYSin eri työyksiköille. Tekstinkäsittelijän työtehtävänä on lääketieteellisten sanelujen purku yhdessä muun tiimin kanssa sekä muut työyksikön oheistyöt. Tekstinkäsittelijänä olet tärkeä linkki hoitoketjussa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Toivomme sinulta monipuolista terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta, erinomaista tekstinkäsittely- ja sanelunpurkutaitoa ja halua työskennellä joustavasti ja tavoitteellisesti tiimityömallin mukaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen sekä työskentelyäsi tukevat modernit työskentelytilat Microkadun Technopoliksella.

Kelpoisuusvaatimuksena tekstinkäsittelijöillä on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Katsomme eduksi sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutuksen ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen. Tekstinkäsittelijän sijaisuuksiin huomioidaan myös kaksi vuosikurssia suorittaneet lääketieteen opiskelijat, joilla on riittävä lääketieteen sanaston tuntemus ja erinomainen tekstinkäsittelytaito.

Työt alkavat kesäkuun alusta ja jatkuvat työyksikköjen tarpeen mukaisesti syyskuun loppuun. Mahdollisuuksien mukaan sijaisuudet voivat jatkuva myös syksyltä eteenpäin. Tehtävät voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KUOPIO

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Kiinnostuitko? Haku sijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti hakuilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoija Eetu Salmela, eetu.salmela(at)kuh.fi, 044 717 6794, palveluesimies Anu Jokisaari, anu.jokisaari(at)kuh.fi, 044 717 4608 ja palveluesimies Pasi Eronen, pasi.eronen(at)kuh.fi, 044 717 9954.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan