Tarjoudu töihin Ekamiin - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Tarjoudu töihin Ekamiin - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto tarjoaa monipuolisesti töitä sekä opetuspuolella että sisäisissä palveluissa. Nuorten ja aikuisten opettajien, kouluttajien ja opetusta avustavan henkilöstön lisäksi Ekamissa työskentelee ruokapalvelujen, kiinteistöpalvelujen, tietohallintopalvelujen, hallinto- ja talouspalvelujen (mm. talousasiat, henkilöstöasiat, viestintä ja markkinointi) ammattilaisia.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen. Avointa hakemusta ei oteta huomioon kohdistetuissa haussa olevissa rekrytoinneissa, mutta ne ovat rekrytoivien esimiestemme käytettävissä.

Tarjoutumalla töihin Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan joukkoomme. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva työtehtävä avautuu. Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.

Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan. Ansioluettelo tai CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työtehtävistä ja työskentelystä Ekamissa antavat:
Ammatillinen koulutus:
- Tekniikan ja liikenteen alat: apulaisrehtori Kimmo Kallioniemi, kimmo.kallioniemi @ ekami.fi
- Hyvinvointi- ja palvelualat: apulaisrehtori Ulla Jaskari, ulla.jaskari @ ekami.fi
- Työelämäpalvelut ja kehittäminen: apulaisrehtori Annu Jokela-Ylipiha, annu.jokela-ylipiha @ ekami.fi
Rannikkopajat
- Työpajatoiminta: työpajajohtaja Virpi Jonsson, virpi.jonsson @ ekami.fi
Sisäiset palvelut:
- Talous- ja hallintopalvelut: talous- ja hallintojohtaja Tuija Korpela, tuija.korpela @ ekami.fi
- HR-palvelut: henkilöstöjohtaja Jyyni Postila-Sutinen, jyyni.postila-sutinen @ ekami.fi
- Tietohallintopalvelut: tietohallintopäällikkö John Fagerholm, john.fagerholm @ ekami.fi
- Toimitilapalvelut: toimitila- ja hankintapäällikkö Harri Laine, harri.laine @ ekami.fi
- Ruokapalvelut: ruokapalvelupäällikkö Sari Roininen, sari.roininen @ ekami.fi

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Osoite: Hamina, Kotka

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto (Ekami) on Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymän omistama monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, jonka budjetti vuonna 2017 on noin 30 miljoonaa euroa. Ekamissa opiskelee vuosittain n. 7000 opiskelijaa ammatillisessa koulutuksessa ja oppisopimuskoulutuksessa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä n. 900 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350. Ekami toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.