Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 30.1.2020 klo 16.00 mennessä

TALOUSJOHTAJAN VIRKA

Talousjohtaja vastaa kuntayhtymän taloushallinnosta ja talousjohtamisesta: sen kehittämisestä, prosessin johtamisesta taloussuunnittelusta raportointiin sekä rahoituksen ja sisäisen valvonnan tehtävistä. Soiten kirjanpito- ja reskontrapalvelut on ulkoistettu. Talousjohtaja on johtoryhmän talousjohtamisen asiantuntija-jäsen ja siinä roolissaan tiimipelaaja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on talousjohtamiseen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laaja perehtyneisyys talousjohtamisen tehtäväalueella.

Etsimme tehtävään monipuolisen kokemuksen omaavaa talousjohtajaa, jolla on vahvaa näyttöä taloushallinnon osaamisesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä julkisen sektorin tuntemusta. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja, henkilöstöjohtamisen pelisilmää, selkeää esitystaitoa sekä innovatiivisuutta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta. Talousjohtajalta odotamme laaja-alaista näkemystä organisaation kokonaisjohtamiseen. Talousjohtajan virkaan voidaan sisällyttää tukipalveluiden toimialuejohtajan tehtävä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja tuottavassa kuntayhtymässä, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja johtamistaitoja.

Avointa virkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV.

Ennen vaalin vahvistamista hakijan tulee esittää kuntayhtymän työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Koeaika on 6 kuukautta. Palkkaus määritellään KVTES:n mukaisesti.

Kokkolassa 16.12.2019

KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

http://www.soite.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Minna Korkiakoski-Västi puh. 044 7232 330, tukipalveluiden toimialuejohtaja Eija-Liisa Heikkilä, puh. 044 7232 399, hallituksen puheenjohtaja Veikko Laitila puh. 0400 660 938 sekä valtuuston puheenjohtaja Sari Innanen puh. 050 413 5258

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite
Osoite: Mariankatu 16-20, 67200 Kokkola