Talousjohtaja, Mäntsälä (Taloushallinto, ID 4113) - Eteva kuntayhtymä

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme TALOUSJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Talousjohtajana vastaat talouspalvelujen tulosalueesta, olet Etevan johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle. Toimit myös Etevan yhtymähallituksen sihteerinä. Talousjohtajan vastuulle kuuluvat sisäinen, ulkoinen ja konsernilaskenta sekä taloussuunnitteluprosessi. Työssäsi osallistut aktiivisesti myös Etevan strategian valmisteluun ja toimeenpanoon sekä sote-uudistuksen valmisteluun.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus taloushallinnosta ja johtamistehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista ja monipuolista kokemusta taloushallinnon kokonaisuudesta, esimiestehtävistä sekä tukipalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä.

Työssäsi tarvitset analysointikykyä, ICT-osaamista, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Arvostamme näyttöjä palvelukulttuurin, toimintamallien ja prosessien kehittämisestä sekä muutosjohtamisesta.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja puh. 040 304 7001
henkilöstö- ja talousjohtaja Maari Valli, puh. 040 304 7009

Hakuaika päättyy 26.8.2019 klo 15:00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä-> https://eteva.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=875&key=&o=A_RJ&rspvt=gj0pwkoo8s8wksk0ccoowc4kcow0g8c

Mäntsälä 9.8.2019

TOIMITUSJOHTAJA

Lisätietoja

http://www.eteva.fi

toimitusjohtaja Katrina Harjuhahto-Madetoja puh. 040 304 7001
henkilöstö- ja talousjohtaja Maari Valli, puh. 040 304 7009

Taloushallinto
Osoite: Karhukuja 1, 04600 Mäntsälä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Eteva on uudistuva ja uudistava, asiakaslähtöinen organisaatio.

Tutustu työnantajaan