Talous- ja henkilöstösihteeri - Hattulan kunta

Talous- ja henkilöstösihteeri - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana talous- ja henkilöstösihteerin vakituinen toimi. Tehtävässä osallistut monipuolisesti kunnan talous- ja henkilöstöhallinnon eri tehtäviin, mm. palvelussuhdeneuvonta, henkilöstöraportointi, yt-ryhmän sihteerin tehtävät sekä budjetointiin ja tilinpäätökseen osallistuminen. Hakijalta edellytetään työkokemusta kuntapuolen henkilöstöhallinnosta. Eduksi luetaan kokemus kuntapuolen taloushallinnon tehtävistä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai entinen opistotasoinen tutkinto. Koeaika 6 kk.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisestaan.
Hakemukset vain Kuntarekryn kautta viimeistään 28.8.19 klo 12:00.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

vs. Talous- ja henkilöstöjohtaja Terhi Huida
terhi.huida@hattula.fi
p. 0504775958
Talous- ja henkilöstösihteeri Jaana Johansson
jaana.johansson@hattula.fi

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan