Taloudenhoitaja - Ylivieskan kaupunki

Taloudenhoitaja - Ylivieskan kaupunki

Ylivieskan seudun musiikkiopistoon haetaan taloudenhoitajaa. Toimi täytetään sijaisuutena ajalle 1.8.-31.8.2019 ja toistaiseksi 1.9.2019 alkaen.

Taloudenhoitajan tehtäviin kuuluu mm. talous-, henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtäviä, tilastoihin vastaamista, johtokunnan esityslistoihin ja pöytäkirjoihin liittyvää valmistelu- ja viimeistelytyötä, tiedotusta ja viestintää sekä asiakaspalvelua.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tai siihen rinnastettava tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista talous- ja palkkahallinnosta, vahvoja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä ja halua oppia uutta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Työhön kuuluva tiedottaminen ja viestintä edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa. Lukuvuoden kiertoon liittyvät tehtävät edellyttävät kokonaisuuksien hahmottamista, omatoimisuutta ja itsenäistä harkintaa aikataulutuksineen.

Kunnallisten virkaehtosopimusten tuntemus sekä alan lainsäädännön ja erilaisten ohjelmien tuntemus (esim. Dynasty, F Ess, Norlic, Excel) on hakijalle eduksi.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimi täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Ensisijainen haku sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hakuaika päättyy 23.5.2019 klo 15.00, jolloin myös kirjallisen hakemuksen tulee olla perillä. Hakemuksen toimitusosoite: Ylivieskan seudun musiikkiopisto/johtokunta, Vierimaantie 3, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja

http://www.ylivieska.fi/musiikkiopisto

Seija-Leena Latvakoski, musiikkiopiston rehtori
044 4294 322, etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Ylivieskan kaupunki, Sivistyskeskus, Musiikkiopisto
Osoite: Vierimaantie 3, 84100 Ylivieska

Musiikkiopistomme on Ylivieskan kaupungin ylläpitämä, kuuden kunnan (Alavieska, Kalajoki, Pyhäjoki, Reisjärvi, Sievi, Ylivieska) alueella vireästi toimiva oppilaitos. Meillä on 380 varsinaista oppilasta ja n. 350 muskarilaista. Opettajia on n. 20 päätoimista ja 15 sivutoimista sekä neljä hallinnon työntekijää. Henkilöstömme on osaavaa ja mukavaa.

Tutustu työnantajaan