SYÖPÄTAUTIEN ERIKOISLÄÄKÄRI

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja halua kehittyä. Päivystysvelvollisuutta ei ole, olemme perheystävällinen, joustava työnantaja. Palkkauksessa noudatetaan paikallista sopimusta, joka on yli VES-tason. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.

Kelpoisuus tehtävään on syöpätautien erikoislääkärin tutkinto ja laillistus tehtävään

SYÖPÄTAUTEIHIN ERIKOISTUVA LÄÄKÄRI

Yksin ei tarvitse työskennellä - tukenasi on yhteen hiileen puhaltava ja opetusmyönteinen tiimimme. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet viiden tähden koulutusyksikössä (NLY). Myös tarvittavat runkokoulutukset järjestyvät. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöön!

Kelpoisuus tehtävään on lääkärin tutkinto ja laillistus tehtävään

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Anneli Sainast p. 044 223 1679

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.