Suunnitteluassistentti - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolla, Maankäyttö- ja ympäristöpalvelut -vastuualueella jatketaan suunnitteluassistentin hakua. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Vastuualue vastaa Ylöjärven kaupungin kaavoitukseen, rakennusvalvontaan, maaomaisuuden ja paikkatiedon hallintaan, kunnallistekniseen suunnitteluun sekä ympäristönvalvontaan liittyvistä palveluista ja päätösvalmistelusta.

Tehtävä
Suunnitteluassistentti toimii kaavoituksen tehtäväalueella, kaupunginarkkitehdin alaisuudessa. Suunnitteluassistentin pääasialliset tehtävät liittyvät mm. kaavahankkeiden ja lupapäätösten edellyttämien kartta-aineistojen valmisteluun, karttatoimituksia ja luvitusta koskevaan asiakaspalveluun sekä sähköisten kartta- ja paikkatietojärjestelmien (mm. kaavayhdistelmien) ylläpitoon ja kehittämiseen yhteistyössä vastuualueen muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusehdot
Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme
Arvostamme kaavoitukseen ja paikkatiedon ylläpitoon aiemmin hankitun työkokemuksen ohella asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Vastuualueellamme ovat käytössä tavanomaisten toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmien lisäksi mm. seuraavat suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistot: AutoCAD/YTCAD, ArcGIS.

Muut tiedot
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

1.-5.7. ja 29.7. eteenpäin Kaupunginarkkitehti Timo Rysä, p. 040 133 4800, timo.rysa@ylojarvi.fi
24.-28.6. ja 8.7. eteenpäin Kaava-arkkitehti Esko Hyytinen, p. 044 431 4324, esko.hyytinen@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan