Suunnittelija, osaamiskeskus Koordinaatti - Oulun kaupunki

Suunnittelija, osaamiskeskus Koordinaatti - Oulun kaupunki

Haemme nuorisotyön valtakunnalliseen osaamiskeskus Koordinaattiin SUUNNITTELIJAA asiantuntijatehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suunnittelijan tehtävät:

- Koordinaatin palveluihin ja toimintaan liittyvän viestinnän suunnittelu ja koordinointi
- Verkkopalveluiden ja sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoa ja ylläpitoa
- Markkinointiviestintä (mm. markkinointimateriaalit, some- ja mediamainonta sekä materiaalipostitukset)
- Uutiskirjeiden toimittaminen
- Julkaisutuotanto: tekstien toimittaminen sekä graafisen ulkoasun ja painotöiden koordinointi
- Viestintään ja markkinointiin liittyvät kilpailutukset ja hankinnat
- Hallinnolliset tukipalvelut, kuten dokumenttien valmistelu, matkahallinta ja laskujen tarkistus

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja erinomainen viestintäosaaminen. Edellytämme erinomaisia kirjallisia, suullisia ja visuaalisen viestinnän taitoja sekä eri viestinnän kanavien hallintaa.

Hakijalla tulee olla hyvät koordinointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky ennakoivaan ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Edellytämme hyviä suunnittelu- ja tietoteknisiä taitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi edellytämme kielitaitoa (suomi, englanti), kykyä yhteisölliseen kehittämiseen ja verkostotyöskentelyyn ja tarvittaessa matkustusvalmiutta. Eduksi luetaan nuorisotyön tuntemus ja ruotsin kielen taito.

Tehtävässä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2637/2019. Hakemukset on toimitettava 28.3.2019 klo 15.00 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff, p. 044 703 8215 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Nuorisopalvelut, Koordinaatti
Osoite: Torikatu 10, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Koordinaatti on opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä nuorten tieto- ja neuvontatyön valtakunnallinen osaamiskeskus, joka on toiminut vuodesta 2006 osana Oulun kaupunkiorganisaatiota.
Koordinaatin tehtävänä on nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittäminen ja osaamisen vahvistaminen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti. Tuottamiamme palveluita ovat mm. koulutukset ja konsultoinnit, materiaalit, työkalut ja menetelmät sekä viestinnän tuki ja kanavat. Vastaamme myös kahdesta nuorille suunnatusta valtakunnallisesta verkkopalvelusta (Nuortenelämä.fi & Nuortenideat.fi).
Lue lisää Koordinaatin toiminnasta: www.koordinaatti.fi.

Tutustu työnantajaan