Suunnittelija, Digitaalinen sote-keskus

Hakuaika päättyy  7.8.2024 15:00

Suunnittelijaksi Digitaalisen sote-keskuksen projektiin!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana suunnittelijan määräaikainen tehtävä Digitaalinen sote-keskus -projektiin.

Tehtävä on määräaikainen aikavälillä 2.9.2024 - 31.12.2025. Suunnittelijan määräaikainen tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa kehittämis- ja strategiapalvelujen toimialalle, tietohallinnon ja digitalisaation vastuualueelle digitaaliset palvelut yksikössä.

Kehitämme tulevaisuuden IT-ratkaisuja Lapin hyvinvointialueen tarpeisiin ja tarjoamme näköalapaikan osallistua merkittävään IT-muutokseen.

Tule mukaan toteuttamaan Lapin hyvinvointialueen tiedonhallinnan ratkaisuja! Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi monipuolisessa projektissa sekä tilaisuuden lähteä rakentamaan uutta.

Suunnittelijan työ kohdentuu Digitaalinen sote-keskus -projektiin. Tehtävä vaatii ymmärrystä terveydenhuollon prosesseista ja tiedonhallinnasta. Suunnittelija vastaa terveyspalveluiden toimialajohdon ja projektipäällikön ohjauksessa digitaalisen sote-keskuksen palveluiden kehittämisestä. Konkreettisena tavoitteena on mahdollistaa terveyspalveluiden monialainen yhteistyö ja hoidontarpeen arvioinnin ja asiakasohjauksen kokonaisvaltainen toteutuminen: asiakas saa laadukasta ja paikasta riippumatonta palvelua.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme osaamista terveydenhuollosta sekä seuraavilta osa-alueilta:

1. Tekniset taidot: suunnittelutaitoja digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

2. Organisointi ja tiimityötaidot: viestinnän ja prosessien hallinnan taidot.

3. Substanssin hallinta: riittävällä tasolla tietoa ja taitoa terveyspalveluiden palveluprosesseista ja alaa koskevasta lainsäädännöstä.

Eduksi katsotaan osaaminen myös sosiaalialan toimialasta. Tehtävässä työskennellään yhteistyössä sosiaalipalveluiden sekä hallinto- ja tukipalveluiden suunnittelijoiden kanssa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry palvelussa 7.8.2024 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Kehittämispäällikkö digitaaliset palvelut, Piia Hirvonen, 040 186 0950. Sähköpostitse piia.hirvonen@lapha.fi (lomalla 24.6.-28.7.2024)

Erityisasiantuntija digitaaliset palvelut, Maarit Pirttijärvi, 040 5440524. Sähköposti maarit.pirttijarvi@lapha.fi (lomalla 4.7.-31.7.2024)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan