Suuhygienisti - Tampereen kaupunki

Tampereen ja Oriveden kaupunki toimivat yhteistoiminta-alueena. Oriveden hammashoitolassa toimii neljä
terveyskeskushammaslääkäriä, kuusi hammashoitajaa, oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja kaksi suuhygienistiä.

Haemme suuhygienistiä vakituiseen toimeen Orivedelle.
Suuhygienistin tehtävänä on suun terveyden edistäminen; ehkäisevän suun hoitotyön toteuttaminen yksilöille ja ryhmille sekä asiakkaan suun sairauden tunnistaminen ja riskitekijöiden ehkäisy. Suun sairauksien ehkäisevä hoitotyö ja kliinisen suun hoitotoimenpiteiden suorittaminen hammaslääketieteen eri osa-alueilla sisältäen mm. ennaltaehkäisevän hoitotyön ja hoidon tarpeen arvioinnin. Opiskelijan ohjaus ja uusien työntekijöiden perehdytys sekä asiantuntijana toimiminen suun terveydenhuollon ammatillisissa ja moniammatillisissa työryhmissä.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu suuhygienisti.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918 ja osastonhoitaja Riitta Paukkunen, puh. 040 806 2833.

Hakuaika tehtäviin päättyy 13.12.2019
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918 ja osastonhoitaja Riitta Paukkunen, puh. 040 806 2833.

Tampereen kaupunki, Suun terveydenhuolto/Orivesi
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!