Sosiaalityötekijä (avohuolto, tiimi 4, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  19.7.2024 15:45

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset aidosti tekemään sosiaalityöntekijän asiantuntijatehtävää osana osaavaa ja toisiaan tukevaa tiimiä?

Meillä Keski-Suomen hyvinvointialueella lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä. Nyt haemme keskiselle alueelle Jyväskylän toimipisteeseen vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Noudatamme lastensuojelulain mukaista asiakasmitoitusta. Yksiköllämme on viihtyisät työtilat kaupungin keskustassa ja mahdollisuus parkkipaikkaan työpaikan läheisyydessä. Osittainen etätyö on mahdollista. Haettava virka sijoittuu lastensuojelun avohuollon suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiin. Lähiesihenkilösi Matleena työskentelee kanssasi samassa toimipisteessä ja on hyvin tavoitettavissa.

Sosiaalityöntekijänä meillä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisten kanssa, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus sekä huostaanoton ja sijoituksen valmistelu.

Terveisiä tiimin työkavereilta:
"Etsitään tositarkoituksella ammattitaitoista, innokasta ja hersyvää kollegaa. Tiimimme tarjoaa pitkänlinjan rautaista lastensuojelun avohuollon osaamista, innovatiivisia ideoita työssäjaksamiseen sekä huolenpitoa työkaverista. Työtämme tukee eeppisen hyvä ja esimerkillinen esihenkilö. ”

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-------------------

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Heli Saarivainio (24.6-12.7)

johtava sosiaalityöntekijä

p. 050 512 9901

-----

Satu Naskinen (15.7-19.7)

johtava sosiaalityöntekijä

p. 0400 760 657

--

sähköposti: etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan