test

Sosiaalityöntekijöitä työikäisten sosiaalipalveluihin

Hakuaika päättyy  2.5.2024 12:00

Sosiaalityöntekijä - Tervetuloa liittymään tiimiimme työikäisten sosiaalipalveluihin! Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti asiakkaidemme elämään. Lue lisää alta ja lähetä meille hakemuksesi!

Haettavana olevat sosiaalityöntekijän virat (3) kohdentuvat Pohjois-Savon hyvinvointialueen työikäisten sosiaalipalvelujen suunnitelmalliseen sosiaalityöhön kolmelle alueelle (eteläinen, keskinen ja pohjoinen) yksi virka jokaiselle alueelle. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on työikäisten sosiaalipalvelut. Työn aloitus 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.


Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Työ painottuu erityisen tuen tarpeessa olevien työikäisten asiakkaiden kanssa tehtävään sosiaalityöhön. Työikäisten sosiaalipalvelut sijoittuvat Pohjois-Savon hyvinvointialueella yleisten palveluiden kokonaisuuteen.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on suunnitelmallisen sosiaalityön keinoin tarjota tukea asiakkaille mm. arjen sujumiseen, asumiseen, kuntoutumiseen, koulutukseen ja työhön sijoittumiseen liittyvissä asioissa.

Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa, ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta päättäminen, jalkautuva työ, muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö. Työssä hyödynnetään digi- ja etäpalveluita ja työssä on osittainen etätyön mahdollisuus.

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen ammattilaisten ja esihenkilön tuella
- työterveyshuollon palvelut
- ePassi rahaa hyvinvointisi tukemiseen
- TYKY-päivät
- hyvät koulutusmahdollisuudet
Palkka on 3900 €/kk.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittämismyönteisyyttä, asiakaslähtöistä, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta itsenäiseen sekä pari- ja tiimityöskentelyyn.


Tule mukaan vaikuttamaan ja auttamaan! Yhdessä voimme tehdä merkityksellistä työtä ja tukea niitä, jotka tarvitsevat apua.


Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös sijaispätevät hakijat.

Ennen virkaan valintaa vaaditaan lainsäädännön edellyttämä T-todistus (Viranhaltijalaki 7§). Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus työikäisten henkilöiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelystä, sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain osaaminen sekä työikäisten palvelujärjestelmän tuntemus. Hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessaan minkä alueen/alueiden virkaa hän hakee.

Viran täytössä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Liity joukkoomme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Yhteystiedot

Johtavat sosiaalityöntekijät:

Sanna Räsänen

p. 044 718 3905

keskinen alue

sekä

Anna-Reeta Buchen

p. 040 542 9836

pohjoinen ja eteläinen alue

Alue-esihenkilöt:

Tanja Bäck

p. 044 718 3901

tanja.back@pshyvinvointialue.fi

sekä

Sari Räsänen

p. 044 718 5813

sari.rasanen3@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan