Sosiaalityöntekijät, lastensuojelu Lpr ja Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon tiimiin Lappeenrantaan ja Imatralle.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on toteuttaa lapsi- ja perhekohtaista lastensuojelua, koordinoida perheen asiakkuuden kokonaisuutta sekä tehdä ja valmistella lastensuojelulain toteuttamiseen liittyviä päätöksiä. Sosiaalityöntekijä työskentelee systeemisessä lastensuojelutyön tiimissä.
Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuutena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän koulutus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virassa on neljän kuukauden koeaika.

Virkasuhteen alkaessa viran sijoituspaikka on Lasten ja nuorten talo Lappeenranta ja Imatra.
Työ edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Merja Saarinen
palveluesimies
puh. 040 524 5398
merja.saarinen@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.