Sosiaalityöntekijät (2), lastensuojelu, Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sosiaalityöntekijät (2), lastensuojelu, Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta sosiaalityöntekijää vakinaisiin virkoihin lastensuojelun avohuollon tiimiin Imatralle.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojeluilmoitusten käsittely, palvelutarpeen arviointien tekeminen ja suunnitelmallisen lastensuojelutyön toteuttaminen. Tiimi työskentelee systeemisen lastensuojelutyön mallin mukaan. Työskentelyalueena on Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus lastensuojelutyöstä tai lapsiperheiden parissa tehdystä sosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuutena virkoihin on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän koulutus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3716,38 e/kk.

Virkaan valittujen on ennen viran vastaanottamista toimitettava 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viroissa on 4 kuukauden koeaika.

Virkasuhteen alkaessa virkojen sijoituspaikka on Lasten ja nuorten talo, Imatra.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Anna Tähtinen (alk.19.8.)
vastaava sosiaalityöntekijä
puh. 040 651 1787
anna.tahtinen@eksote.fi
Merja Saarinen
palveluesimies
puh. 040 524 5398
merja.saarinen@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, lastensuojelu
Osoite: Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan