Sosiaalityöntekijän virka - Kemin kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut hakee sosiaalityöntekijää lastensuojelun sijaishuoltoon. Sijaishuollossa työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää sekä jälkihuollon ohjaaja. Nyt avoinna haettava virka on uusi.

Tehtäviisi kuuluu perhe- ja laitoshoitoon sijoitettujen lasten vastuusosiaalityöntekijänä toimiminen sekä jälkihuollossa olevat nuoret. Vastaat lapsen asiakassuunnitelman laadinnasta, toteuttamisesta ja seurannasta sekä lapsikohtaisesta sijoituksen valvonnasta. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös vanhempien asiakassuunnitelmien laadinta ja palveluihin ohjaaminen sekä perhehoitajille annettava tuki. Jälkihuollossa vastaat nuoren tukemisesta, asiakassuunnitelmien laadinnasta sekä palveluiden ja tukitoimien järjestämisestä yhteistyössä jälkihuollon ohjaajan, nuoren läheisten ja viranomaisverkoston kanssa. Lastensuojelutiimiin kokonaisuudessa kuuluu kuusi sosiaalityöntekijää, jälkihuollon ohjaaja sekä kolme perhetyöntekijää. Perhesosiaalityössä on oma tiimi, jossa työskentelee neljä sosiaalityöntekijää ja viisi perhetyöntekijää. Sosiaalitoimiston kaikki sosiaalityöntekijät osallistuvat virka-aikaiseen päivystykseen. Kaikilla tiimeillä on oma työnohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävä täyttää vuoden ajaksi sosiaalityötä opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän harjoittelun.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Sijaisuudessa noudatetaan neljän 4 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 18.9.2019 klo 15.00. Haku kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antavat sosiaalityöntekijä Nina Matinlassi, p. 040 - 648 5455, s-posti: nina.matinlassi@kemi.fi ja vastaava sosiaalityöntekijä Katariina Hynynen-Pyykkö, p. 040 - 5092718, s-posti: katariina.hynynen-pyykko@kemi.fi.

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan