Sosiaalityöntekijä - Varkauden kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 22.10.2019 klo 15.00 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VAKITUINEN VIRKA
aikuissosiaalityön ja vammaispalvelun palveluyksikössä.

Virka sijoittuu lähinnä vammaispalveluun. Vammaispalvelun tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja vammaispalveluohjaaja, lisäksi sairaalan sosiaalityöntekijä on osa vammaispalvelutiimiä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain ja kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain mukaisten asiakkaiden palvelutarvearvioinnit ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä viranhaltijapäätösten teko. Hyvät verkostoyhteistyötaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat työssä onnistumisen edellytys. Arvostamme kehittävää ja rohkeaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 § 7) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä). Työ edellyttää liikkumista, joten virkaan valitulla edellytetään olevan ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisesti.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan palvelualuepäällikölle ja voi lähettää osoitteella Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Psykososiaaliset palvelut, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä Sosiaalityöntekijä.

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Qvintus, puh. 040 542 9836 ja
palvelualuepäällikkö Riitta Mentula-Hyvärinen, puh. 040 - 580 5210. Sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi.

Varkauden kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Varkaus, 78250 Varkaus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!