Sosiaalityöntekijä, virka, perhehoitokeskus

Hakuaika päättyy  16.7.2024 14:30

Tule osaksi Pohteen tiimiä ja tee vaikuttavaa työtä kanssamme! Meillä on haettavana sosiaalityöntekijän virka lastensuojelun perhehoidossa,

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme lastensuojelutyöstä innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Työtä tehdään koko Pohteen alueella ja virkamääräystä laadittaessa määritellään pääasiallisen työpisteen sijainti.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Perhehoitokeskus ja sijaishuollon palveluohjausyksikkö vastaa alueen lastensuojelun osalta perhehoidosta, perhehoitajien tuen järjestämisestä sekä sijaishuollon palveluohjauksesta. Yksikössä työskentelee lastensuojeluasioissa viisi sosiaalityöntekijää, viisi lastensuojelun ohjaajaa, vastuuyksikköpäällikkö ja sihteereitä. Yksikössä toimii myös ikäihmisten ja vammaisten perhehoito. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat perhehoitajien rekrytointi, valmennus ja lapselle sopivan sijaishuoltopaikan etsiminen työparityönä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijä toimii perhehoitajien vastuutyöntekijänä ja tekee tiivistä yhteistyötä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Arvostamme innostuvaa ja asiakaslähtöistä asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lastensuojelutyön kokemuksen ja sijaishuollon prosessien tuntemisen. Lisäksi eduksi katsotaan Pride-kouluttajakoulutus sekä kokemus kouluttajana toimimisesta. Lastensuojelutyö sijaishuollossa on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat tiimi, lähiesimiehesi ja lakimiehet. Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vs. vastuuyksikköpäällikkö Tuula Kivistö-Pyhtilä, p. 040 318 5637, tuula.kivisto-pyhtila@pohde.fi ja vs. vastuualuepäällikkö Heli Karjalainen, p. 050 4096696, heli.m.karjalainen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-j a pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan