Sosiaalityöntekijä (varhaisen tuen palvelut, palvelutarpeen arviointi ja lapsiperheiden sosiaalityö, Hankasalmi)

Hakuaika päättyy  5.7.2024 15:45

Tule mukaan kehittyvään tiimiin, jossa pääset osaksi osaavaa porukkaa!

Haemme varhaisen tuen palveluiden palvelutarpeen arviointiin ja lapsiperheiden sosiaalityöhön vakituiseen virkaan

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Työpisteesi sijoittuu ensisijaisesti Hankasalmen toimipisteelle. Työtä on mahdollista tehdä toisinaan myös toisilla työpisteillä kuten Laukaassa tai Konnevedellä. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Varhaisen tuen palveluiden toimintayksikköön sijoittuu keskeisiä perheiden palveluita: lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi, lapsiperheiden sosiaalityö- ja ohjaus, lapsiperheiden kotipalvelu sekä perhetyö.

Sosiaalityöntekijän tehtävässä vastaat palvelutarpeen arvioinnin ja tarvittaessa siihen sisältyvän lastensuojelun tarpeen selvityksen johtamisesta ja sen valmistumisesta. Lisäksi tehtävä sisältää lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten ja yhteydenottojen kiireellisyysarvion tekemistä ja käsittelyä. Lisäksi toimit omatyöntekijänä erityistä tukea tarvitseville lapsille. Työtä tehdään lähellä asiakkaita ja heidän arkeaan. Sosiaalityöntekijänä kokoat moniammatillisen verkoston ja koordinoit sitä. Tehtävä sisältää työskentelyä lapsen, hänen huoltajiensa, lähiverkoston sekä perheen kanssa toimivien viranomaisten tai muiden eri tahojen kanssa.

Haettava tehtävä sijoittuu Hankasalmelle, jossa tehdään lapsiperheiden osalta palvelutarpeen arvioinnit sekä suunnitelmallinen sosiaalihuoltolain mukainen asiakastyö. Itäiseen alueeseen kuuluvat Laukaa, Hankasalmi, Konnevesi, Joutsa, Toivakka ja Luhanka. Itäisen alueen tiimissä työskentelee sosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Sosiaalityöntekijänä toimit osana monialaista tiimiä ja lähiesimiehenä on johtava sosiaalityöntekijä.

Tiimin työilmapiiri on rento ja työote joustava. Asiakkaat kohtaamme ammattitaitoisesti ja kunnioittavasti.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

------------

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Työssä on toivottavaa aikaisempi kokemus sosiaalityöstä sekä lainsäädännön, erityisesti sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain hallinta. Eduksi katsotaan aikaisempi työskentely lastensuojelun tai lapsiperhepalveluiden sosiaalityössä tai palvelutarpeen arvioinnissa. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kykyä tehdä itsenäisesti arviointia ja ratkaisuja sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee esittää lisäksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Vaula Ollonen

1.7.24 alk. vs. johtava sosiaalityöntekijä

p. 040 738 2456 ja 1.7 alkaen 040 358 00 09

vaula.ollonen(at)hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan