Sosiaalityöntekijä (vammaispalvelut)

Hakuaika päättyy  5.7.2024 12:08

Haluatko itse vaikuttaa työkalenteriisi ja ajankäyttöösi? Tervetuloa vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän tehtävään, jossa läsnä on niin kollegiaalinen tiimin tuki kuin esihenkilötuki!

Haemme vammaispalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Voit itse valita, missä päin hyvinvointialuetta työpisteesi sijaitsee. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Sosiaalityöntekijänä osallistut ja pääset kehittämään kehitysvammaisten itsemääräämisoikeuteen liittyvää työskentelyä koko hyvinvointialueella. Työ sisältää myös työparityöskentelyä ja konsultointia vaativissa asiakasasioissa eri tiimien tarpeiden mukaisesti. Sosiaalityöntekijänä kohtaat asiakkaanamme olevia eri ikäisiä, erityisen tuen tarpeessa olevia vammaisia henkilöitä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Työskentelet vammaisten henkilöiden lisäksi heidän läheistensä ja verkostojensa kanssa. Pääset myös mukaan suunnittelemaan uuden vammaispalvelulain mukaista vaativaa moniammatillista tukea yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavia, kokeneita ja ammattitaitoisia kollegoita eri vammaispalveluiden tiimeistä ja asumisyksiköistä. Esihenkilö on helposti tavoitettavissa. Niin työryhmissä kuin esihenkilöltä saat ohjeistusta ja tukea päätöksentekoon.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.


---------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Haastattelut järjestetään 10.7.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sanna Hänninen

johtava sosiaalityöntekijä

sanna.m.hanninen@hyvaks.fi

014 2671 225/050 570 3455

------

Elina Hienola

palvelupäällikkö

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

050-331 2737

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan