Sosiaalityöntekijä, Tornio

Hakuaika päättyy  13.9.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi lastensuojeluun Tornioon!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaalityöntekijäksi Lappiin!

Tehtävä sijoittuu lastensuojelun avo- tai sijaishuoltoon Tornion toimipisteeseen. Voit esittää hakiessasi toiveen siitä kumpi työskentely sinua kiinnostaa enemmän. Lastensuojelun tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä.

Keskeisimmät työtehtävät:

- Lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon tai sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa.
- Sosiaalityön virka-aikaiseen päivystykseen osallistuminen ns. takapäivystyksenä, virka-aikainen sosiaalipäivystys on keskitetty Rovaniemelle.

Olemme juuri aloittamassa systeemisen työskentelytavan käyttöönottoa, joten pääset mukaan kehittymään ja innostumaan uudesta.

Tarjoamme:

- Tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, viikottaiset tiimipalaverit, johtavan sosiaalityöntekijän tuen ja säännöllisen työnohjauksen.
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 4 193,07 €/kk. Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille rekrytointilisä 300€/kk puolen vuoden ajan.
- Virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalipäivystykseen osallistumisesta maksamme aluekohtaisen erillislisän.
- Etätyömahdollisuuden työmme luonne huomioon ottaen.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.
- Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme hakijalta:

- Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukaista pätevyyttä ja oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekjiän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
- Hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua toimia osana moniammatillista työyhteisöä.
- Itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta.
- Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta! Tehtävä on uudelleen haettavana 13.9.2024 klo 15:00 saakka.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Päivi Leinonen, 0408413268, paivi.leinonen@lapha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Elina Kalaoja, 0504335679, elina.kalaoja@lapha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna-Mari Juopperi, 0405327814, sanna-mari.juopperi@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan