Sosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, jolla on omat lastensuojelulain määräämät työtehtävät. Avohuollon lastensuojelun sosiaalityöntekijä vastaa asiakaslastensa asiakasprosessin etenemisestä sekä oikeanlaisten palveluiden ja tuen kartoittamisesta sekä etsimisestä, tapaa lasta, laatii lapselle asiakassuunnitelman sekä tarvittaessa valmistelee ja toteuttaa lapsen sijoituspäätöstä.

Pohjoisessa lastensuojeluyksikössä on 7 sosiaalityöntekijä sekä 11 perheohjaaja/-työntekijää. Yksikössä on lisäksi toimistosihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan.

Kyky tiimityöskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Pohjoisessa lastensuojelun avohuollossa on mukava työyhteisö, jossa on paljon kokemusta ja asiantuntijuutta, sekä rento ja hyvä ilmapiiri. Työ on haastavaa ja vaativaa, mutta pidämme hyvää huolta sijaisistamme.

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Nina Maijala
nina.maijala@turku.fi, puh. 0503967028
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Pohjoinen lastensuojelun avohuolto
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.