Sosiaalityöntekijä, Rajakylän lastensuojelu - Oulun kaupunki

Sosiaalityöntekijä, Rajakylän lastensuojelu - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Pohjoisella lastensuojeluasema 2:lla on uudelleen haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Virka on varahenkilövirka, joka sijoittuu Rajakylän lastensuojelupalveluihin.

Pohjoisella lastensuojeluasemalla 2 työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, joista kahdeksan sosiaalityöntekijää Rajakylän lastensuojeluasemalla. Lisäksi alueella työskentelee palveluesimies ja palvelusihteeri. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta. Oulun kaupunki tarjoaa työterveyshuollon ja henkilöstöetuna mm. liikunta- ja kulttuurisetelit.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys.
Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6341/2019. Hakemukset on toimitettava 3.9.2019 klo 15.00 mennessä. Aiemmin virkaa hakeneiden hakemukset huomioidaan tässä haussa.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-perhepalvelut/lastensuojeluasemat

  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelupalvelut, Pohjoinen lastensuojelu 2
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-108-19
  • Sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3535 €/kk
  • 20.8.2019 - 3.9.2019 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Lisätietoja antaa palveluesimies Minna Alapuranen, p. 050 564 3328, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelupalvelut, Pohjoinen lastensuojelu 2
Osoite: Elektroniikkatie 2B, 2. krs, 90590 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan