Sosiaalityöntekijä - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan ajalle 20.4.2019 - 8.5.2020. Viran toimipaikka on palvelussuhteen alkaessa Lahdessa.

Tehtäviisi asiakasohjauksen sosiaalityöntekijänä kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointi ja lastensuojelun tarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Asiakasohjauksessa käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä muiden sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen koordinointi.

Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit erityistä tukea tarvitsevan lapsen omatyöntekijänä ja omatyöntekijän toimivan sosiaaliohjaajan työparina. Käsittelet myös asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Tavoitteena on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sosiaalihuollon asiakasperheiden parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Lisäksi huomioimme sosiaalityön opiskelijat, joilla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön aineopinnot ja ja käytännön harjoittelu. Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon
http://www.facebook.com/phhyky

Johtava sosiaalityöntekijä Saila Herrala-Tuunainen
puh. 050 539 1608
Johtava lastenvalvoja Maritta Koskinen
puh. 044 4163725

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lapsiperheiden tuki, Asiakasohjaus, Alue 2
Osoite: Vapaudenkatu 23, Lahti, Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan