Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin erityisryhmien sosiaalipalveluiden palveluohjauksessa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakituinen virka.

Erityisryhmien palveluohjauksessa myönnetään vammaisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaali-, asumis- ja hoivapalveluita. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaan palvelutarpeiden arviointi, asiakassuunnitelmat sekä päätöksenteko asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijän työn tukena ovat tiimivastaavan ja esimiehen tuki, säännölliset tiimipalaverit ja työnohjaus.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuoltolain ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvä paineensietokyky ja moniammatillisen työotteen hallinta laajoissa palveluverkostoissa ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme kokemusta vammaisten asiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä asennetta kehittämiseen. Eduksi luemme kehitysvammaisten erityishuolto-, vammaispalvelu- sekä sosiaalihuoltolain tuntemuksen ja taidon soveltaa niitä käytännön asiakastyössä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 § 3 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valinnan suorittaneelle viranhaltijalle.

Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9022/2019. Hakemukset on toimitettava 20.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kristiina Okkonen, p. 044 703 6470 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Erityisryhmien palveluohjaus
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan