test

Sosiaalityöntekijä, Lounainen Lappi

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi Meri-Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella, perheiden ja työikäisten palveluiden vastuualueella on uudelleen haettavana
kolme (3) vakituista sosiaalityöntekijän virkaa perhesosiaalityöhön.

Meri-Lappi tarjoaa upean yhdistelmän Lappia ja merellistä miljöötä. Täällä pääset nauttimaan Meri-Lapin luonnosta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja elävästä kulttuurista kahden valtakunnan rajalla. Olipa intohimosi sitten retkeily, kalastus, hiihto tai vaikkapa veneily, Meri-Lapista löydät monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden. Lisäksi naapurimaat Ruotsi ja Norja ovat helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa ostosretket ja vierailut eri kulttuurikohteissa.

Perhesosiaalityön tiimiin etsitään sosiaalityöntekijöitä toteuttamaan ja kehittämään lapsiperheiden sosiaalityötä. Perhesosiaalityön tiimeihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perhe- ja sosiaaliohjaajia sekä alueellinen johtava sosiaalityöntekijä.
Perhesosiaalityö on suunnitelmallista lapsen ja perheen tuen tarpeita arvioivaa sosiaalityötä sosiaalihuoltolain mukaisten tukitoimien ja verkostojen yhteistyön avulla. Perhesosiaalityö toteuttaa yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten alkuarviointia, joten tehtävään kuuluu sosiaalihuoltolain ja tarvittaessa lastensuojelulain mukaiset palvelutarpeenarvioinnit. Lisäksi tehtävään kuuluu sosiaalityön virka-aikaiseen päivystykseen osallistuminen. Työparityöskentely perheohjaajien kanssa on luonnollinen työskentelytapamme ja vahvuus, jota kehitämme edelleen.

Tarjoamme:

- Oman tiimin ja esihenkilön tuen, työnohjauksen sekä alueellisen yhteistyön perhesosiaalityössä.
- Joustoa työhön mm. etätyön kautta, työn luonne huomioon ottaen.
- Kilpailukykyisen palkkauksen 3 900 €/kk sekä aluekohtaisen erillislisän osallistumisesta Lounaisen alueen sosiaalipäivystykseen.
- Rekrytointilisää 300 €/kk (uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille) puolenvuoden ajan.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu ja lomamajat.
- Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme hakijalta:

- Sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukaista pätevyyttä ja oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti, enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Arvostamme:

- Kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöstä.
- Hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja.
- Itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?
Tule kokemaan merellinen Lappi ja hae tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 30.4.2024 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat

Johtava sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö Henna Kajasviita p. 040 7761267 henna.kajasviita@lapha.fi

Palvelupäällikkö, lapsiperheiden palvelut Satu Oinas p. 040 4871742 satu.oinas@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan