Sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto, liikkuva tiimi, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  28.10.2024 15:45

Merkityksellinen työ tarjolla juuri sinulle!

Lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä. Nyt haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle lastensuojelun avohuollon keskiselle alueelle vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävä sijoittuu lastensuojelun avohuollon liikkuvaan tiimiin. Tiimissä hoidetaan lastensuojelun avohuollossa olevien asiakkaiden asioita koko Keski-Suomen hyvinvointialueen laajuisesti. Liikkuvassa tiimissä toimitaan joustavasti ja monipuolisesti erilaisissa tilanteissa lastensuojelun avohuollon asiakkaiden asiakasturvallisuuden varmistamiseksi. Liikkuvan tiimin tehtäviä voidaan määritellä uudelleen lastensuojelun avohuollon rakenteen ja tarpeiden mukaan.

Tiimikavereiden terveiset: "Meidän työyhteisössämme joustavuus ja hyvä työilmapiiri ovat kaiken perusta. Huolehdimme toisistamme, ja meillä on aikaa kohdata toisiamme ja reflektoida yhdessä. Apua saa aina muilta, ja meillä on hyvä esihenkilö, jonka tuki on aina saatavilla."

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Käytössäsi on viihtyisät työtilat kaupungin keskustassa ja parkkipaikka työpaikan läheisyydessä. Osittainen etätyö on mahdollista.

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä, mutta työ edellyttää mahdollisuutta liikkua koko Keski-Suomen alueella sekä mahdollisuutta auton käyttämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Arvostamme myös kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä tiimityön taitoja.

Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keski-suomen-hyvinvointialue/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut-sosiaalityontekijat/

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Laura Malmivaara, johtava sosiaalityöntekijä

p. 040 717 7031

laura.malmivaara@hyvaks.fi

-

Yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 13 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan