Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kolmea (3) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakinaisiin virkoihin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lapsiperhepalveluihin, lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoon. Tehtävä sijoittuu alueelle 1, jonka toimipiste on Lahdessa.

Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijänä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja työskentelet lapsen, perheen, verkostojen ja työtiimin kanssa. Sosiaalityötä toteutetaan suunnitelmallisella ja tavoitteellisella työotteella. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto, Alue 1
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-311-19
  • Sopimuksen mukaan
  • Soveltuva KVTES
  • 8.11.2019 - 22.11.2019 23:59
  • SosiaalityöSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Johtava sosiaalityöntekijä Pinja Salmi
puh. 044 729 7234

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto, Alue 1
Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!