test

Sosiaalityöntekijä lastensuojelu Forssa

Hakuaika päättyy  8.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Koetko paloa ammatillisiin haasteisiin ja kiinnostaviin, vaihtuviin tilanteisiin? Jos näin, niin saatat olla kiinnostunut tiedosta, että tiimissämme on tilaa yhdelle uudelle sosiaalityöntekijälle!

Haemme Oma Hämeen Forssan toimipisteeseen lastensuojelun avohuoltoon sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Mukaan saa tulla kesäkuun lopulla tai aiemminkin, sopimuksen mukaan.

Forssan alueen tiimiin kuuluu neljän sosiaalityöntekijän lisäksi yksi sosiaaliohjaaja sekä kolme perhetyöntekijää. Toimipisteesi sijaitsee Forssan sairaalan tiloissa.
Olemme Kanta-Hämeen lastensuojelussa edelläkävijöitä systeemisen mallin mukaisessa työskentelyssä ja sen jalkauttaminen on yhteinen tehtävämme. Kehitämme aktiivisesti työtä tukevia rakenteita ja konsultointitapoja. Sosiaalityöntekijänä olet osa moniammatillista tiimiä. Käytössämme on lastensuojelun oma perheterapeutti, joka osallistuu systeemisiin viikkokokouksiin ja tukee asiakastyössä. Johtavat sosiaalityöntekijämme toimivat tiimeissä konsultoivina sosiaalityöntekijöinä. Systeemisen mallin mukainen työskentely ei tietenkään ole pelkkiä kokouksia, vaan se on koko työskentelymme punainen lanka. Perheen ja lapsen tarvitsema palvelu voidaan käynnistää nopeasti oman tiimin työntekijöiden toteuttamana.

Moniammatillinen tiimityö on lisännyt työhyvinvointiamme. Et jää koskaan yksin, tiimi on vahvasti tukenasi. Työpari löytyy omasta tiimistä ja apua voi kysyä matalalla kynnyksellä. Käymme tiimityönohjauksessa kerran kuukaudessa ja yksilötyönohjausta järjestyy tarvittaessa. Työpaikallamme on hyvä yhteishenki, joka näkyy ja kuuluu. Kahvihuoneen naurunremakka kaikuu välillä odotustilaan asti. Työnantajamme on kehittämismyönteinen ja suhtautuu positiivisesti työntekijöiden projekteihin ja kouluttautumiseen.

Sinulla on mahdollisuus tehdä etätöitä 2 pv/vko ja julkisilla kuljettaessa työmatkoilla työskentelyn pystyy sisällyttämään työaikaan.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä taitoa hallita kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle timanttisen tiimin ja kattavan perehdytyksen.
Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Edellytämme myös hyviä atk-taitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 4190,20 €/kk. Opintojen loppuvaiheessa oleville tarjoamme yhden kuukauden palkallisen graduvapaan. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä, Sointu Vainionpää, sointu.vainionpaa@omahame.fi.

Tavoitat minut myös puhelimitse 0503718441

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan