Sosiaalityöntekijä, Keskinen lastensuojeluasema - Oulun kaupunki

Sosiaalityöntekijä, Keskinen lastensuojeluasema - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Keskisellä lastensuojeluasemalla on uudelleen haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Tehtäväalueena on Keskusta-Kaukovainio-Maikkulan lastensuojelupalvelut.

Keskisellä lastensuojeluasemalla työskentelee 9 sosiaalityöntekijää, lisäksi alueella työskentelee palveluesimies ja palvelusihteeri. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa ja myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2279/2019. Hakemukset on toimitettava 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja antaa ajalla 15.-17.5.19 vs. palveluesimies Teija Hautajärvi, p. 044 703 4813 ja ajalla 20.-31.5.19 palveluesimies Mirva Ylianttila, p. 044 703 4798.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Lastensuojelupalvelut, Keskinen lastensuojelu
Osoite: Kajaanintie 46 A, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan