Sosiaalityöntekijä kasvatus- ja perheneuvontaan - Riihimäen kaupunki

Sosiaalityöntekijä kasvatus- ja perheneuvontaan - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalisen hyvinvoinnin palvelut. Vastuualue jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Palveluohjaus ja sosiaalityö sekä Psykososiaaliset palvelut. Palvelualuetta on kehitetty määrätietoisesti huomioiden lainsäädännön mukanaan tuomat velvoitteet ja vahvistamalla asiakaslähtöistä työotetta. Vastuualueella työskentelee 53 ammattilaista. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Haemme sosiaalityöntekijää kasvatus- ja perheneuvontaan vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Riihimäen psykososiaaliset palvelut tuottavat sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontaa riihimäkeläisille, loppilaisille ja hausjärveläisille lapsiperheille. Tiimissämme työskentelee psykologeja ja sosiaalityöntekijöitä, lisäksi käytettävissä on konsultoivan lastenpsykiatrin palvelut. Työilmapiirimme on myönteinen ja kannustava.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Eduksi luemme perheterapiakoulutuksen ja kokemuksen kasvatus - ja perheneuvonnasta tai työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Arvostamme kykyä itsenäiseen, kehittävään ja aktiiviseen työotteeseen. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä verkostojen kanssa.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta 19.7.2019 klo 8 mennessä. Voit lähettää hakemuksen myös osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.
Lisätietoja: Vastaava psykologi Asta Pöyhönen, 019-758 4254, asta.poyhonen@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Junailijankatu 14, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan