Sosiaalityöntekijä (aikuisten sosiaalipalvelut, itäinen alue)

Hakuaika päättyy  12.7.2024 15:45

Olet lämpimästi tervetullut osaksi tiimiämme!

Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen virkasuhteen.

Aikuisten sosiaalipalveluiden tehtävänä on vastata aikuisasiakkaiden arjessa nouseviin tuen tarpeisiin elämänhallintaan, toimeentuloon, asumiseen, työhön tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Aikuisten sosiaalipalvelujen itäiseen alueeseen kuuluvat Laukaa, Hankasalmi, Uurainen ja Konnevesi.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden (ympärivuorokautinen palveluasuminen sekä yhteisöllinen ja tuettu asuminen) kokonaisuudesta vastaaminen: asiakkaan palvelutarpeen arviointi ja päätöksenteko sekä suunnitelmallinen sosiaalityö erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen parissa.

Työssä sinulla on tukena monialainen työtiimi sekä esihenkilöiden tuki. Tarjoamme joustavan etätyömahdollisuuden ja työpäiväsi sisältöön voit vaikuttaa kalenteroinnilla. Tehtävien ensisijainen työpiste on neuvoteltavissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa tehdystä työstä on eduksi.

Työssä liikutaan työpisteiden ja tarvittaessa asiakkaiden kodin sekä yhteistyöverkostojen toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja:

-

Suvi Haapakoski, johtava sosiaalityöntekijä (lomalla 6.7.-)

p. 040 018 0459

suvi.haapakoski@hyvaks.fi

-

Minna Marjakangas, johtava sosiaalityöntekijä (lomalla 17.6.-14.7.)

p. 040 542 4926

minna.marjakangas@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan