Sosiaalityöntekijä - Pöytyän kunta

Sosiaalityöntekijä - Pöytyän kunta

Sosiaalityöntekijän viran hakuaikaa jatketaan. Jo aiemmin virkaa hakeneiden on uusittava hakemuksensa tullakseen huomioiduksi jatkossa.

Haemme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, kehittämismyönteistä ja monipuolisesta sosiaalityöstä kiinnostunutta lastensuojelun sosiaalityöntekijää.

Lastensuojelun sosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Sosiaalityön tiimissämme työskentelee: sosiaalityön johtaja, kaksi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa ja kaksi perhetyöntekijää sekä päihde- ja mielenterveystyöntekijä.

Työtehtävät: lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen työ ja sijaishuollon sijoitusprosessit.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Tarvittaessa virkaan voidaan määräajaksi valita myös henkilö, jonka sosiaalityön pääaineopinnot ovat loppuvaiheessa. Arvostamme mm. menetelmäkoulutuksia. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty. Henkilöstön kouluttautumista tuetaan.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rekisteriote.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3500 e/kk ja rekrytointilisänä maksetaan 1800e, kun virkasuhde on kestänyt yhden vuoden.

Hakemukset liitteineen ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (kuntarekry.fi) . Käsittelemme hakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan.

Sosiaalityön johtaja Susanna Ikola, puh: 040 845 4486
Parhaiten tavoitettavissa ma-ti, to-pe klo 9-10

Pöytyän kunta
Osoite: Turuntie 639, Pöytyä

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan