Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin sosiaalikeskuksessa on haettavana sosiaalityöntekijän vakinainen virka. Sosiaalityöntekijän työhön kuuluvat eriytettynä aikuissosiaalityöntekijän tehtävät. Tehtävässä maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 200 e/kk ensimmäisen työssäolovuoden ajan.

Aikuissosiaalityö on tiimivetoista ja siihen kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja, lähihoitaja, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, kaksi työpajaohjaajaa ja kolme palvelusihteeriä.

Arvostamme työkokemusta kyseisistä tehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, itsenäinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa. Toivomme kehittämismyönteistä, innostunutta ja innostavaa työntekijää joukkoomme. Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palvelujemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti aikuissosiaalityön kehittämiseen ja aikuissosiaalityö on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme.

Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45min Raumalta ja tunnin Turusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityötä pääaineena opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen puh. 040 486 0935 ja
sosiaalityöntekijä Teija Ahokas, puh. 040 839 8345 . E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Välskärintie 2 C, Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen sosiaalityön palvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.

Tutustu työnantajaan