Sosiaalityöntekijä (2) - Porin kaupunki

Haemme kahta sosiaalityöntekijää Porin perusturvakeskuksen lastensuojeluun. Toinen viroista on uusi.

Toinen sosiaalityöntekijä tulee ensisijaisesti sijoittumaan lastensuojelun avohuoltoon.

Toisen sosiaalityöntekijän toimenkuvana on työskennellä siellä, missä akuutein tarve on joko, lapsiperheiden sosiaalipalveluissa tai lastensuojelussa. Mikäli nautit joustavasti työtehtävästä toiseen siirtymisestä, voi tämä olla juuri Sinulle.

Olemme lähteneet toteuttamaan systeemistä työskentelymallia ja kehittämään sosiaalityöntekijän työlleen saamaa tukea. Tulemme laajentamaan systeemisen työtavan ensi vuoden aikana myös lapsiperheiden sosiaalipalveluihin. Et jää yksin asiakasasioidesi kanssa.
Työ on lasten ja perheiden tukemista yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa hyödyntäen moniammatillista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lapsiperhetyön tai lastensuojelutyön tuntemusta.

Meillä on avoin ja kannustava työilmapiiri, joustava työaika ja kattavat työterveyshuollon palvelut.
Tarjoamme esimiesten ja työyhteisön tuen, säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa erityisosaamistaan.

Tule uudeksi jäseneksi mahtavaan tiimiimme!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen kelpoisuus.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista työntekijän on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi sekä Valviran todistus mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan
  • Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Lastensuojelu, Lastensuojelutoimisto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PORI-02-77-20
  • Sopimuksen mukaan
  • KVTES:n mukainen 3432,19 €/kk
  • 26.3.2020 - 20.4.2020 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaPoriSatakunta

Johtava sosiaalityöntekijä Liisa Hannula p. 044 701 0872 ja lastensuojelun päällikkö Leila Linnainmaa p. 044 701 6147

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Lastensuojelu, Lastensuojelutoimisto
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka