Sosiaalityöntekijä (115005) - Heinolan kaupunki

Sosiaalityöntekijä (115005) - Heinolan kaupunki

Heinolan sosiaalipalveluihin haetaan monipuolista sosiaalityön osaajaa. Tehtävässä painottuvat ikäihmisten palvelut, mutta tehtävään sisältyy myös aikuisten ja lasten sosiaalipalveluita.

Virkaa mahdollisesti aiemmin hakeneet huomioidaan edelleen tässä haussa.

Tehtävän tarkoituksena on sosiaalisen toimintakyvyn, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden edistäminen sekä syrjäytymisen ehkäiseminen ja hyvinvoinnin lisääminen. Sosiaalityöntekijä vastaa yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen sosiaalisen tuen ja palvelujen tarpeeseen vastaavasta asiakas- ja asiantuntijatyöstä toimintayksikössä aina palvelutarpeen arvioinnista suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Olemme energinen, pienehkö, ammatillisesti vahva työyhteisö, jossa toteutamme jatkuvan kehittämisen periaatteita.

Jos olet asiakaslähtöinen, kehittämishaluinen ja innovatiivinen toimija, olet juuri etsimämme ihminen.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote että hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Palkkaus: 3454,65 €/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Laura Silvennoinen, palvelupäällikkö, puh. 044 587 1426 tai laura.silvennoinen@heinola.fi
Eija Leino, sosiaalipalvelujohtaja, puh. 044 797 8543 tai eija.leino@heinola.fi

Sosiaalipalvelut
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan