test

Sosiaaliohjaajia lapsiperheiden sosiaalityön ja - ohjauksen palveluihin Varkauteen

Hakuaika päättyy  7.5.2024 12:00

Sosiaaliohjaaja - Meillä on sinulle työtarjous, jossa on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään. Etsimme osaajia, jotka jakavat halumme auttaa ja tukea niitä, jotka tarvitsevat apuamme. Lue lisää, miksi juuri Sinun panoksesi on tärkeä!

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle kahta (2) sosiaaliohjaaja, joista toinen on määräaikainen 31.8.2024 saakka muuttuen vakituiseksi 1.9.2024 alkaen. Ja toinen virka on toistaiseksi voimassa oleva.

Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lapsiperheiden sosiaalityön ja -ohjauksen palvelut. Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan Varkauden hyvinvointikeskus Aallossa tai Leppävirran kunnantalolla ja työskentelyalueenasi on Varkaus, Leppävirta ja Joroinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?
Meillä perhekeskuksessa työskentelee ammattitaitoinen, myönteinen ja huumorintajuinen tiimi. Työyhteisössämme on ystävällinen ja toisia kannustava ilmapiiri ja toimintaperiaatteenamme perhekeskuspalveluissa on, että työyksikössämme työskentely on mielekästä, turvallista ja työntekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä. Erityisen tärkeänä pidämme työyhteisön hyvinvointia ja tiimityötä.

Tiimimme kokoontuu säännöllisesti tekemään töitä yhdessä, vaikka työyksikkömme sijaitsee eri kuntien alueilla. Jokaisella tiimimme työntekijällä on mahdollisuus tehdä etätyötä viikoittain. Tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Sosiaaliohjaajana työskentelet lapsiperheiden sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen tiimissä. Lapsiperhepalvelujen sosiaaliohjaajana toimit sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti perheiden ja yhteistyötahojen kanssa perheitä tukien. Työhön kuuluu myös lasten asioiden vireilletulojen käsittelyä, alkuarviointia sekä palvelutarpeen arvioinnin ja lastensuojelutarpeen selvittämisen tehtäviä. Työskentelet työparina sosiaalityöntekijän kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tunnet työtä säätelevän keskeisen lainsäädännön ja määräaikasidonnaiset työskentelyprosessit.

Toivomme sinulta positiivista asennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Mitä tarjoamme Sinulle?
• mielenkiintoisen työn osana kehittyvää lapsi- ja perhelähtöistä perhekeskusta
• työtäsi tukevat omat tiimikaverit ja viikoittaiset tiimikokoukset
• johtavan sosiaalityöntekijän ohjauksen ja tuen
• moniammatillisen tiimin tuen
Lisäksi tuemme työnhyvinvointia mm. ePassilla, työterveyshuollon palveluilla sekä säännöllisellä työnohjauksella.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2913,96 €/kk.

Jätä siis hakemuksesi jo tänään, niin pääsemme pian keskustelemaan asiasta lisää!


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen sosionomi AMK:n tutkinto.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Virkoja täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään tärkeää työtä meidän lapsiperheiden sosiaalityön tiimiimme!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Katariina Katainen

johtava sosiaalityöntekijä

p. 040-519 0104

katariina.katainen@pshyvinvointialue.fi 

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan