Sosiaaliohjaaja (varhaisen tuen palvelut, Laukaa), määräaikainen

Hakuaika päättyy  16.7.2024 15:45

Tervetuloa mukaan kehittyvään tiimiin!

Haemme lisävahvistuksia porukkaan ja meillä olisi avoinna määräaikainen tehtävä

SOSIAALIOHJAAJALLE

Työsuhteen kesto on 29.7.2024-30.6.2025 .

Varhaisen tuen toimintayksikköön sijoittuu keskeisiä perheiden palveluja: lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi, lapsiperheiden sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä tukiperhetyö. Haettava tehtävä sijoittuu itäisen alueen tiimiin, jossa tehdään lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnit sekä tarvittaessa niihin sisältyvät lastensuojelutarpeen selvitykset sekä lapsiperheiden sosiaalityötä ja sosiaaliohjausta. Itäiseen alueeseen kuuluvat Laukaa, Hankasalmi, Konnevesi, Joutsa, Toivakka ja Luhanka.

Tiimissä työskentelee sosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Lähiesihenkilönä on johtava sosiaalityöntekijä. Perheiden peruspalvelut ja varhaisen tuen palvelut ovat hyvinvointialueella vahvasti kehittyvä palvelualue.

Sosiaaliohjaajana tehtäväsi sisältää sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten kiireellisyysarvion tekemisen ja käsittelyn seitsemän arkipäivän kuluessa sekä palvelutarpeen arvioinnin tekemisen.

Sosiaaliohjaaja kokoaa tarvittaessa asiakkaan tilanteen mukaisesti moniammatillisen verkoston osana palvelutarpeen arviointia. Sosiaaliohjaaja työskentelee lapsen, hänen huoltajiensa, lähiverkoston sekä perheen kanssa toimivien viranomaisten tai muiden eri tahojen kanssa.

Tarvittaessa osallistut lastensuojelutarpeen arvioimiseen sosiaalityöntekijän työparina. Sosiaaliohjaajan tehtävään kuuluu myös suunnitelmallinen lapsiperheiden sosiaaliohjaus sekä toimiminen sosiaalityöntekijän työparina.

Tule mukaan kehittyvään tiimiin, jossa pääset osaksi osaavaa porukkaa. Tiimin työilmapiiri on rento ja työote joustava. Asiakkaat kohtaamme ammattitaitoisesti ja kunnioittavasti. Moniammatillinen yhteistyö toimii meillä hyvin ja olemme saaneet siitä myönteistä palautetta.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §, 8 § mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja). Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen palkata myös loppuvaiheen opiskelija.

Eduksi katsotaan aikaisempi työskentely lastensuojelun, lapsiperhesosiaalityön tai palvelutarpeen arvioinnin tehtävissä sekä sosiaalihuoltolain tuntemus. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kykyä tehdä itsenäisesti arviointia ja ratkaisuja sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Työpisteesi sijoittuu Laukaaseen. Toisinaan tehtävässä voi olla tarpeellista liikkua koko itäisellä alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

--

Satu Moisio, palvelupäällikkö (paikalla 12.7. saakka)

p. 050 304 8268

satu.moisio@hyvaks.fi

-

Vaula Ollonen, johtava sosiaalityöntekijä (paikalla 19.7.2024 saakka)

p. 040 358 0009

vaula.ollonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan