Sosiaaliohjaaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaiseen virkaan ajalle 8.7.2019 - 31.12.2019 lapsiperhepalveluiden asiakasohjaukseen alueelle 2. Viran toimipaikka on palvelussuhteen alkaessa Lahden toimipisteessä.

Lapsiperhepalveluiden asiakasohjauksessa tehtäviisi kuuluvat lapsiperheiden lasten ja aikuisten sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointien tekeminen sekä suunnitelmallinen työskentely. Palvelutarpeen arvioinnit ja suunnitelmallinen työskentely toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen palvelutarpeen arvioinnin aikana työskentelet sosiaalityöntekijän työparina. Toimit itsenäisesti sosiaalihuollon asiakkaiden omatyöntekijänä yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti ja käsittelet asiakkaitasi koskevaa harkinnanvaraista täydentävää ja ehkäisevää toimeentulotukea. Työtehtävien hoitamisessa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sosiaalihuollon asiakasperheiden parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kanssamme kehittämässä työtämme.

Edellytämme sinulta sosionomin ammattikorkeakoulututkintoa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote

Haastattelut pidetään torstaina 27.6. klo 13-16.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon
http://www.facebook.com/phhyky

Johtava sosiaalityöntekijä Anu-Riikka Tarenius
puh. 044 716 1572

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut
Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan