Sivistysjohtaja - Porvoon kaupunki

Sivistysjohtaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunki tarjoaa haastavia ja mielenkiintoisia johtotehtäviä laajalla metropolialueella vahvasti kasvavassa, noin 50 000 asukkaan kaupungissa.

Haemme sivistysjohtajaa vakituiseen virkaan 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme innostavan työilmapiirin, modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Pääset virassasi soveltamaan osaamistasi laajasti. Toimit kaupunkikonsernin johtoryhmän jäsenenä.

Sivistystoimen tehtäväalueita ovat sivistystoimen johdon lisäksi suomenkieliset koulutuspalvelut, ruotsinkieliset koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut. Toimialalla on noin 1700 viranhaltijaa ja työntekijää. Sivistysjohtaja toimii esittelijänä sivistyslautakunnassa. Viran vastuualueet voivat tarkentua ja muuttua myöhemmin.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus, hyvä johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Virassa vaaditaan hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme myös aktiivista kehittämisotetta ja yhteistyötaitoja. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Hyvät viestintävalmiudet, talousosaaminen ja paineensietokyky ovat tehtävässä suoriutumisen kannalta tärkeitä.

Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2019 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula, puh. 040 352 2033

Sivistystoimi
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan