Siivoussuunnittelija - Kaarea Oy

Vahvistamme Kaarean siivouspalvelutiimiä ja haemme joukkoomme kokenutta siivoussuunnittelijaa.

Siivoussunnittelijana vastaat siivouspalveluiden mitoittamisesta, suunnittelusta, resursoinnista sekä kustannustehokkaasta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta yhdessä siivouspalvelutiimin kanssa.

Odotamme sinulta siivousteknikon koulutusta ja Atop-ohjelman vahvaa kokemusta. Olet ratkaisukeskeinen, siivousalan kokemusta omaava ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Haluat jakaa osaamistasi sekä kehittää Kaarean siivouspalveluita. Näet siivoussuunnittelun yhtenä osana organisaation menestystekijöistä.

Siivouspalvelutiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista jotka tekee työtä arvojemme mukaisesti, Yhdessä, Paremmin ja Sydämellä. Tarjolla on siis monipuolinen, vastuullinen ja mielenkiitoinen työtehtävä muuttuvassa ympäristössä. Työtehtävä vaatii oman auton käyttöä.
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa 14.2.2020 klo 10-12 ja 15-17, palvelupäällikkö Kristiina Huittinen puh. 050 577 0672

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa 14.2.2020 klo 10-12 ja 15-17, palvelupäällikkö Kristiina Huittinen puh. 050 577 0672.

Kaarea Oy
Osoite: Tykistökatu 4, 20520 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!