Siivooja, kesätyö, Vaasa - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua kesätöihin vahvistamaan Arkean siivouspalveluita Vaasan alueen kohteisiimme ajalle 28.5.-28.6.2019. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ylläpitosiivouksessa, mutta sisältää myös ajoittain avustavia keittiötehtäviä. Työympäristö on monipuolista ja vaihtelevaa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemusta alalta sekä toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta ja huolellisuutta. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta!

Toimimme asiakkaan arjessa terveydenhuollon kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Pääset tekemään tärkeää työtä huolehtimalla hoivakohteemme puhtaudesta ja hygieniasta.

Haluatko rokata ja rollata?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

PS. Kohteessamme on avoinna myös kokin tehtävä ajalle 2.7.-2.8.2020.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 65280 Vaasa

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.