Siivooja, kesätyö, Turku - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua Arkean siivouspalveluihin kesätyöhön Turun alueen kohteisiimme. Kesätöitä on tarjolla myös Paimiossa. Työ on aamu- sekä iltatyötä ylläpitosiivouksessa sekä perussiivouksen apuna. Työympäristö on monipuolista ja vaihtelevaa. Tarpeen mukaan työ on vuorotyötä sijoittuen aamukuuden ja iltayhdeksän välille.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen alalta sekä toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne!

Me Arkealla toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haluatko rokata ja rollata?
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo, maiju.sinisalo@arkea.fi ja rekrytointisuunnittelija Katri Kuoksa, katri.kuoksa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 20100 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.