Siivooja, kesätyö, Säkylä - Arkea Oy

Oletko etsimämme siivooja, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua kesätöihin vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Säkylän kohteeseemme.
Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä 37,5 h/vko ja sijoittuu touko-elokuulle 2020.

Toivomme hakijalta työkokemusta alalta sekä hyvää organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus vaihtelevasta työympäristöstä sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Edellytämme työntekijältä täysi-ikäisyyttä. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta!

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Tarja Sillanpää sähköpostitse, tarja.sillanpaa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 27800 Säkylä

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.