Siivooja, Hämeenlinna - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua vahvistamaan Arkean siivouspalvelua Hämeenlinnan kohteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikaista arkityötä 20 h/vko ja työ sisältää siivousta ylläpitosiivouksessa sekä perussiivouksen apuna laitoskohteessamme. Työympäristö on monipuolinen ja vaihteleva.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta laitossiivouksesta sekä reipasta ja itsevarmaa työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja huolellisuutta. Eduksi katsomme alan koulutuksen.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivous on laadukasta joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haluatko rokata ja rollata?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Heini Virtala sähköpostitse heini.virtala@arkea.fi

Arkea Oy, Siivous
Osoite: Hämeenlinna, 13200 Hämeenlinna

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.